2011. szeptember 18., vasárnap

Mary Higgins Clark: Mielött búcsút mondanék

Mielött búcsút mondanékMielött búcsút mondanékLám ennél könyvnél kettő borítót is láttok. Természetesen azért, mert mind a kettőbe kapható!

Tartalom:
Nell McDormotnak eddig minden sikerült az életében: csodálatos férje van és nemsokára elkezdi életében azt a pályát amire mindig is vágyott. Ám férje váratlan halálával Nell élete darabokra hullik, minden ami addig biztos volt bizonytalanná válik. Megbízhat-e a médiumba aki felajánlotta segítségét? A férje jó híre - és a saját élete - egyaránt függhet ettől.

Eleve ugye valahogy úgy kezdődik, hogy Nell férje meghal egy hajó balesetben. Nell élete darabokra hullik - ez érthető. És itt jönnek a váratlan fordulatok! Hogy is halt meg Nell férje? Hogy képbe a médium? És mi lett azzal a kisfiúval aki végig nézte, ahogy a hajó felrobbant? Egyre több szereplő érkezik a történetbe és kiderül, hogy nem csak Nell életéről van itt szó. Sok ember élete megváltozott. Idő kell és mindenre fény derül. Például, hogy az a kisfiú aki látta a hajó robbanást arra is figyelmes lesz, hogy valaki kiugrik onnan. Nell arra is rájön, hogy drágalátos férje szeretőt tartott. Annál a bizonyos médiumnál látta a férjét, hisz megidézték neki. Nos valahol itt tartottam tavaly nyáron egy késő este. És itt jönnek az izgalmak! Nell férje élt! A médiumnál egy élő embert látott egy megidézett helyett. Igaz arca leégett, de ő volt Nell férje. A történet egyébként roppant izgalmas! Nem kell elzárkózni előle azért mert egy kicsit régebbi történet. Csak ajánlani tudom!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése