2011. szeptember 22., csütörtök

Jeaniene Frost: Félúton a sírhoz

Féluton a sírhozEz a könyv annak idején nagyon tetszett. A szereplők személyisége kifejezetten! Bones kifejezetten szimpatikus volt.

Tartalom:
Senki sem hisz a vámpírokban. Catherine azonban tudja az igazságot. Anyját egy vámpír erőszakolta meg, ezért bosszúból a félvámpír lány évek óta üldözi az élőhalottakat, hátha egyszer a tettes is horogra akad. Egy nap azonban óvatlanul besétál a vámpír fejvadász csapdájába. Bones az egyik vámpírmester, akit gyilkos horda üldöz, így ajánlatot tesz Catnek; együtt talán legyőzhetik a hordát és felkutathatják Cat apját, de ahhoz a lánynak előbb osztoznia kell Bones sorsában; vámpír harcossá kell válnia.

Az történet aljába érdekes, ahogy Cat belefolyik abba a világba, hogy vámpír harcosnak kell lennie, vagy ahogy beleszeret Bonesba... Jó! Bones személyisége is nagyon megfogott, talán csípős és szórakoztató poénjaival, vagy éppen különleges bánásmódjával. Cat meg harcias! A történet, hogy együtt harcolnak kevésbé romantikus, de ha lenne ilyen cikk a blogon még akkor sem tenném rá erre a könyvre. A könyvnek még van folytatása, amit nem olvastam el és nem is tervezem, hisz egy kicsit beleuntam a vámpíros könyvekbe. Ha valahol az elején kezdtem volna el az egyik kedvencemmé vált volna. Azért van benne a "kicsit más..." csoportba, mert valamiért másnak érzem a többinél. Ennyi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése