2011. szeptember 19., hétfő

Kresley Cole: Vámpíréhség

Borító: Vámpíréhség (Könyv) - Kresley ColeNos ez a könyv megint egy új vámpír megközelítés. És itt is vegyítve vannak a teremtmények. Mármint vérfarkas, vámpír stb.

Tartalom:
Lachlain, a klán félelmetes fejedelme több ezer éve keresi azt a nőt, aki a legenda szerint lecsillapítja forrongó dühét. Lachlain maga a tökéletes férfi: gyönyörű, okos, szenvedélyes, de elátkozott, aki minden teliholdkor vérfarkassá változik. Egy nap Párizsban rátalál egy diáklányra, aki szülei halálának ügyében nyomoz, és bár ösztönei azt súgják, hogy Emma az igazi, mégis minden porcikája tiltakozik ellene. A titokzatos lány ugyanis vámpír, a vérfarkasok ősi ellensége. Lachlain mégsem bírja legyőzni a vér szavát, elrabolja a lányt, és ősi birtokára viszi. Útjuk során nemcsak Emma szerelmét kell kivívnia, hanem az őket üldöző vámpírokat is le kell győznie, akik maguknak követelik a lányt mint fajtájának utolsó képviselőjét...
Nos a történet ugyebár érdekes, hisz a vérfarkas és a vámpír soha nem volt jóba. Ennek ellenére Lachlainnak és Emmának mégis sikerül egymásba szeretnie. Bár itt a szerelmet nem a szép szavak és a finom érintések hozzák! Épp ezért a könyvet olyanoknak ajánlom akik legalább már egy felvilágosításon túl vannak, miszerint nem a gólya hozza a kisbabát. Visszatérve Emmához, szerény a karaktere. Az ő kis ,,bandája" nagyon talpraesett, kis tündérek természet feletti erővel, akik mindent megtesznek tervük megvalósításaként. Bár Emma valahogy mégis mindig Lachlain közelébe marad, ha akarja, ha nem. Tetszett a könyv és jó volt, hogy nem emlékeztettet semmilyen másik könyvre. A története meg...durva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése