2012. szeptember 2., vasárnap

Simona Elkeles - Tökélest kémia

Kíváncsian vettem ezt a könyvet a kezembe. Amikor elolvastam a hátlapját akkor azt gondoltam " egy könyv ahol ismét két külön világ ütközik...egy rossz fiú és egy jó lány...csak jó lehet". Jó is volt!

Tartalom:
Chicago külvárosában, a Fairfield gimiben mindenki tudja, hogy a kerület északi és déli negyedeiben élők között kibékíthetetlen ellentétek húzódnak. Így amikor a pomponlányok csapatkapitánya, Brittany Ellis mellé Alex Fuentest, egy helyi bűnbanda tagját osztják be tanulópárnak kémiaórán, az eredmény borítékolható: ezek ketten robbanékony egyveleget képeznek.
A fiatalok egyike sem számol azonban egy meglepő kémiai reakcióval: a szerelemmel.
Vajon sikerül-e legyőzniük saját előítéleteiket és családjuk, barátaik ellenszenvét a másik iránt? Sikerülhet-e a látszólag lehetetlen?

Jó volt a könyv. A karakterek is jók voltak, nem voltak benne olyanok akik idegesítettek volna, vagy valami hasonló. A két főszereplő karaktere és szerelme is találó volt. És  mi tetszett benne a legjobban? Hogy mindig volt miért izgulni. Britanny és Alex kapcsolat konfliktusok és titkok várából épült. A tökéletség mutatására. És mindig egy - egy gondok le kellet építeni a várból még a végén ketten nem maradtak a szerelmükkel. Úúú ez elég metefórás volt, de remélem értitek. A könyv igazából magáért beszél nincs ezen mit túl magyarázni. Olvassátok el, mert nagyon jó!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése