2011. november 2., szerda

Claudia Gray: Nézz az égre!

A könyv...nos, Tetszett! Jobban mint az első...na jó nem biztos, de határozottan tetszett. Megszeretette velem az egész sorozatot.

Tartalom:
Az Evernight időtlen falai között mindenkinek van rejtegetnivalója.
Különösen alakul Bianca és Lucas titkos viszonya. A lány furcsa alkut köt Balthazarral, akit a múltja kísért. De minden veszni látszik, amikor az akadémiára gonosz erők támadnak. Mindennek legmélyén pedig egy borzongató rejtély lappang: Bianca születésének titka.

Ha mindenütt titkokba ütközöl...
Ha már senkiben sem bízhatsz...
Ha a csillagok az egyedüli barátaid...
Ha félsz, hogy elvéted az utad...
NÉZZ AZ ÉGRE!
Izgalmas volt a történet így, hogy nem csak az Evernight határain belül játszódott a történet. Bianca lénye is különleges volt. Megszerettem jellemét. Viszont azon is sokat gondolkodtam, hogy milyen lehet a történet Raquel szemszögéből, mit gondolhat ő a furcsa dolgokról. Lucas és Bianca kapcsolata is piros pont, hisz együtt vannak mégis bekapcsolódott ergy harmadik fél Balthazár személyében, ennyi kis keverés kavarás kellet. Persze nyilván azért kapott több szerepet Balthazar mivel az ő huga igencsak felkavarta a levegőt. Egy kis ártatlan lénynek látszik, közbe meg a legveszélyesebb ellenfél. Ha eszembe jut, hogy először akkor kapcsolódott be a történetbe, mikor Biancával egymásba karolva sétálgattak... Na és miután Bianca össze veszett a szüleivel jöttek az izgalmak. A fekete kereszt miután lerombolta az Evernightet Bianca csak a vámpírvadászoknál volt biztonságba. Na és ez volt az ami késztettet arra, hogy minnél előbb elolvassam a következő részt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése